Nejnovější recenze ze sekce Stojany a držáky na reproduktory
Dobrá kvalita za rozumnou cenu. Plně slouží ke svému účelu!
- Na zdi pusobi vkusne
Moc pěkné, nevypadá lacině :). Vypadá robustně. Je fajn, že uvádí kompatibilitu s konkrétními reprobednami. Doporučuji.
Hned jak mi tyč došla, tak druhý den nasazeno do akce.
Cecou dobu všechno v pořádku, ale po delším hraní, najednou jako by v ní něco cinkalo, a bylo to dost slyšet. Zjistil jsem že trochu nedoléhala tyč a ted už je to v Poho :-)
Za Málo peněz HODNĚ Muziky :-)
- Spokojen
- výškově stavitelný
- stabilita
Pevná ocel
Reakce obchodu OnlineShop
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi produktu, jsme rádi, že je spokojenost jak s výrobkem, tak s našimi službami. Těšíme se na Vaše další nákupy.
ONLINESHOP.cz
Levný a funkční prostředek na uchycení reprobeden. Zatím žádný problém, výhoda na stavení i nízké výšky.
- jednoducha instalace
- moznost otoceni reproduktoru
- trochu drazsi nez podobne drzaky
- levné
- Lehký, pevný, stabilní
- lehoučké + obal na přenášení
- plastové objímky utahovaní snad něco vydrží, budu doufat. zatím nebylo ani třeba je dotahovat drží tak nějak samy.
rychle rozložené a pohodlné složení do pouzdra
za tu cenu bezva
za tu cenu bezva.
- Stabilní
- nenasavitelná výška
Zabírají trochu více místa díky třem nohám, ale za to jsou velice stabilní. Nedá se nastavit výška, ale za to pořádně stojí. Mám na nich Krky rokit 5.
- bytelnost
mam bedny 40kg.vpohode udrží na max výsku
- nic.
za tu cenu nic lepšího není.
- Prostě stativ - drží a není tak lehký, jako hliníkový, takže je (na světla) stabilní. Má jednoduchou a funkční aretaci.
- Nevím.
Dělá to, co má za málo peněz.
RH SOUND XP 260 SET
Přidáno: 3. října 2016
(naposledy upraveno 3. října 2016)
Zakoupeno v muzikant.cz s.r.o.
- Opravdu bytelná konstrukce. Dobrá nastavitelnost. Dobrá pojistka proti náhodnému vytažení kolíku, který určuje výšku stojanu. Pouzdro v ceně.
- Váha ale to souvisí s opravdu dobrým materiálem. Proto spíše výhoda v dobách asijských napodobenin.
Opravdu pevné stojany za výbornou cenu.
- robustní konstrukce
- kvalitní povrchová úprava
- perfektní taška s dělením
- kvalitně zpracované detaily
Jsem velice spokojený. Používám je pro bedny o váze 35kg a naprosto v pohodě. V této cenové kategorii jsem byl příjemně překvapený.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]