Nejnovější recenze ze sekce Stojany a držáky na reproduktory
Velmi spolehlivý držák na reproduktory rychlá montáž jsem spokojený zákazník.
- znatelně čistější reprodukce především na výškách
Když jsem vyzvedl balík, byl jsem zklamaný jak je lehký. Podložky váží nečekaně málo. Ale zřejmě to není překážka aby plnily svou funkci, tedy tlumení přenosu vibrací. Zpracované jsou pěkně a bedny na nich stojí stabilně a jak už jsem psal do výhod, přijde mi i po několika dnech a více nahrávkách, že je zvuk čistější, všechny impulsy lépe ohraničené, výšky mnohem blíže tomu, jak bych si je představoval. Bedny mám na kovových stojanech Norstone, které měly jak do podlahy, tak nahoru do beden hroty. Právě ty horní hroty jsem nahradil těmito podložkami. Stojany mám už začátku vysypané pískem a když jsem si s nimi teď hrál, nalepil jsem na spodní stranu dolního plechu a na volnou část horní desky (mezi podložkami) pláty bitumenu a teď si proto nejsem jistý, co mělo větší vliv - podložky nebo bitumen?
- Jednoduchá a robustní konstrukce, snadná montáž, spolehlivost
- Vzhledem na nižší hmotnost a cenu proti jiným výrobkům jsem se bál, zda bude stojan dost bytelný, ale je to OK.
- Přenosný obal na rameno.
- Drží
- Hezké
- Naklonitelné
- Vysoké
Velice hezké stojany, jen byly špatně nalepené popruhy pod monitory, křivě a přes. Stabilita nebyla nic moc do doby, než se zatížili.
Jinak vše v pořádku, doporučuji, jsem spokojen.
Super stojany robustní pevné velmi kvalitní a stabilní
- Dobrý
- Plně odpovídá očekávání.
je ok, a pěkně robustní
Mrkni na youtube unboxing
- Celkem robustní provedení
- Vypadá jednoduše a elegantně
- Funguje dobře, zavěšen asi 1kg, 5kg podle mě unese ale neudrží utažení šroubu po nasměrování
- Není kovový jak bylo uvedeno v popisku
Materiál je nejspíše ABS plast, je pevný. Za mě spokojenost, zpracování je dobré.
Pěkný design. Snadná montáž.
KaM 16075
Registrovaný uživatel
Přidáno: 18. července 2023
(naposledy upraveno 22. července 2023)
Zakoupeno v CZC by Allegro
- Poctivě provedená kovová konstrukce.
- Stabilní
Podle mého názoru mohla mít nosná část na níž spočívá hlavový most sluchátek o trochu menší poloměr aby na ni most dosedl celou plochou. Ale není to žádná zásadní vada a stačí např. proužek pěnového PVC a je to vyřešeno.
- Dostatečná únosnost pro dvě 12" aktivní repro
- V dodávce není imbus klíč pro nastavení rozteče
Za nižší cenu dobrá koupě. Vzhledově pěkné, celkem stabilní. Jen bohužel u mého jednoho stojanu, špatné zpracování závitu závaží podstavce.
- Pevná masivní konstrukce
- Dostanou 7" monitory přesně do té správné výšky s tweeterem ve výši uší.
Bytelný, kvalitně vyrobený stojan s výborně vyřešeným nastavením náklonu a výšky, včetně graficky řešené stupnice.
- Splňuje požadavky za výhodnou cenu
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »